|
 |
Erhvervsbuffet Alle priser Excl. MomsGode forslag til en forretningsfrokost:
Menu 1
(min. 10 couverter)
Frisk torskerogn (bukser) med Sc. Verte, dild og citron
Rosastegt oksehøjreb lagt på forårsmarineret nye kartofler
Barbercue stegt poulardbryst med hjml. agurkesalat
Forskellige europæiske oste med tilbehør
Menu 2
(min. 10 couverter)
Friske grønne slikasparges vinegraite
Stor grøn forårssalat med cous cous & dampede blåmuslinger, rejer, tun.
Lammefrikadeller med mintgele & græsk tzaziki.
Tærtestang med marcipan & friske jordbær hertil creme fraiche.
Menu 3
(min. 10 couverter)
½ Avocados med rejer citron & dild
Hjemmelavet salat af kogt hønsebryst serveret på frisk ananas.
Sprødstegt ribbensteg med Gldgs. Rødkål og kompot af frisk frugt.
Italiensk parmaskinke i tynde skiver serveret med frisk cantaloup melon.
Menu 4
(min. 10 couverter)
Varmrøget havørred med Sc. Verte, citron, & dild
Danske kødfrikadeller med kartoffelsalat.
Glaseret landskinke med spinatrøræg.
Brieost serveret med brændte figner.
Menu 5
(min. 10 couverter)
Stegt rødspættefilet med citron & hjml. remoulade.
Friskbagt grøntsagstærte med Div. fyld
Barbercue stegt kyllingelår serveret med coleslaw.
Dyrelægens Natmad.
Pris pr. couvert kr. 148,00
Til alle Erhvervsbuffet serveres:
Årstidens salater, Hjemmebagt Mørkt & Lyst brød. Smør & dressing.
Alle priser er Excl.. moms
Sidst revideret 12.11.2021
|
 |
|
|
B
Y
E
N
S
B
E
D
S
T
E
S
M
Ø
R
R
E
B
R
Ø
D
|
|
|