Byens Smørrebrød
  | Forside | Bestilling | Kontakt | Nyheder |  

Byens Smørrebrød

 


   Smørrebrød


   Salater & Sandwiches


   20 lækre menuer


   Platter & Kolde borde


   Koldt & Varmt


   Skovturs- & Picknickkurve


   Carvery


   Erhvervsbuffet


   Receptioner


   Thai buffet


   Højtidsmenuer


   Smileys


   Referencer


 


Fødevarekontrol



20 lækre menuer Alle priser Excl. Moms

Menu 1

Marineret norske sildefiletter serveret med pillede kartofler vendt i balsamicodressing.

Helstegt oksetyndsteg serveret med bagt kartoffel og mixed salat.

Frisk ost rørt med hvidløg, krydderurter og soltørret tomater.

Pris pr. couvert kr. 177,00

Menu 2

Pocheret lax anrettet på bund af vilde ris med stegte og kogte rejer.

Bøf Lindstrøm med paprikasauce og pommes rissoles.

Jordbær Romanoff.

Pris pr. couvert kr. 194,00

Menu 3

Skaldyrsalat i pikant dressing anrettet på grøn bund.

Lune kødfrikadeller med kartoffelsalat og marineret kartofler og 2 slags surt.

Hjemmelavet æblekage med flødeskum.

Pris pr. couvert kr. 167,00

Menu 4

½ avocado med rejer og dressing.

Kogt magert oksebryst serveret med boulionkartofler og peberrodsauce.

Bradepande kage serveret med appelsinfiletter og creme fraise.

Pris pr. couvert kr. 174,00

Menu 5

Salat Nicoise.

Helstegt dansk kalvefilet serveret med svampesauce og ristet kartofler.

Amerikanske pandekager med sirup og syltetøj.

Pris pr. couvert kr. 174,00

Menu 6

Anretning med røget blank ål med røræg og purløg.

Stegt flæsk med persillesovs og hvide kartofler æbler og løg.

Rubinsteinkage med profitterolles.

Pris pr. couvert kr. 197,00

Menu 7

1/1 matjesfilet med dildkartofler og creme fraise.

Rosastegt andebryst med vindruesauce.

Små ristet kartofler og æble-peberrod compot.

Emmenthaler ost med div. grønt.

Pris pr. couvert kr. 194,00

Menu 8

Pocheret rødtungefilet Cardinal.

Roastbeef af oksehøjreb serveret med salat af marineret kartofler og grøntsager.

Frugttærte med creme fraise.

Pris pr. couvert kr. 197,00

Menu 9

Honningmelon med italiensk parmaskinke.

Hjemmelavet Skipper Lobes Scobes m/rødbeder, smør, purløg og hakket skinke.

Ekstra gammel ost med stænk af brandy med sky, fedt og løg.

Pris pr. couvert kr. 194,00

Menu 10

Frb. med rejer pyntet med dild, citron og mayonaise.

Wienerschnitzel med braset kartofler, ærter og skysauce.

2 slags ost med div. pynt.

Pris pr. couvert kr. 194,00

Menu 11

Postej med hjemmelavet hønsesalat.

Mørbradgryde med bacon og pølser serveret med ris Pilaw.

Ris a la mande med kirsebærsauce eller 2 slags ost med diverse pynt.

Pris pr. couvert kr. 187,00

Menu 12

Snitte med pepermarineret laks.

2 små kalvecrebinetter serveret med ristet kartofler og flødespinat.

Osteanretning med brie, danablue og frugtsalat.

Pris pr. couvert kr. 177,00

Menu 13

Kogt kyllingbryst anrettet på grøn salat med æbler og selleri vendt i let carrydressing.

Hjemmelavet laksefrikadeller serveret med ris Pilaw og tomatsauce.

Saint Albray ost med div. pynt.

Pris pr. couvert kr. 174,00

Menu 14

Andelevermousse anrettet på radiciosalat med nødder og druer og hindbæreddieke.

Engelsk bøf med bløde løg agurkesalat og rabarbercompot, hvide kartofler og skysauce.

Honningmelon serveret med hindbærcoulis og creme chantilly

Pris pr. couvert kr. 224,00

Menu 15

Lune stegte sild i lage.

2 stk. mørbradbøf med champignon a la creme.

Italiensk gorgonzola med æggeblomme og rødløg.

Pris pr. couvert kr. 177,00

Menu 16

Varmrøget havørred med sc. verte og stegte og kogte rejer.

Stor hakkebøf med bløde løg og rødbeder, hvide kartofler og skysauce.

Fransk landbrie med walnødder.

Pris pr. couvert kr. 177,00

Menu 17

Snitte med gravad laks serveret med rævesauce.

Sprødstegt flæskesteg serveret med portvinsrødkål og svedsker, hvide og sukkerbrunet kartofler, flæskestegsovs.

Munster ost serveret med blommer i rom.

Pris pr. couvert kr. 197,00

Menu 18

Snitte med røget hellefisk serveret med spinatflan.

Grydestegt landkylling serveret med hjemmelavet agurksalat og compot, persillekartofler og skysauce.

Friske jordbær med fløde.

Pris pr. couvert kr. 197,00

Menu 19

Grøn salat med ristet pinjekerner og appelsinfiletter, fransk dressing.

Paneret svinekoteletter med kartoffelgratin og 2 slags surt.

Citronfromage.

Pris pr. couvert kr. 177,00

Menu 20

Ceasars salat.

Dampet poulardbryst serveret i flødecarry sc. og ris, chutney.

Hjemmelavet æbletærte med creme fraiche.

Pris pr. couvert kr. 197,00

Diverse

Alle frokoster er inkl. hjemmebagt groft rugbrød og lyst brød.

Min. couvertantal: 4 og ved couvertantal under 10 pers. beregnes ekstra 15% pristillæg.

I Deres egen interesse bedes de afgive deres ordre i god tid.(min. 2 dage før).

Alle priser er Excl.. moms


Sidst revideret 12.11.2015






 B
 Y
 E
 N
 S

 B
 E
 D
 S
 T
 E

 S
 M
 Ø
 R
 R
 E
 B
 R
 Ø
 D



   ↑ Top
Byens Smørrebrødsanretning • Rørholmsgade 2-4 • 1352 Kbh K
[t] 3313 1074 • [f] 3332 1072  • [e] byens@smoerrebroed.dk
© webworkers 1998-2008